Yrityskauppa: Maint-Time Oy osti osake-enemmistön IS-Technics Oy:stä

By kesäkuu 12, 2018Uncategorized

Tiedote 3.5.2018

Raahelainen Maint-Time Oy on 3.5.2018 ostanut osake-enemmistön IS-Technics Oy:stä. Kaupan jälkeen yrityksen omistajina jatkavat Maint-Time Oy, Yrke Kiinteistöt Oy sekä IS-Technicsin toimitusjohtaja Jouni Nieminen.

Maint-Time Oy on raahelainen on-site-kunnossapitoalan yritys, joka on keskittynyt paikan päällä tehtäviin koneistuksiin, pinnoituksiin ja henkilöstövuokraukseen. Kolmen toimintavuoden aikana yritys on onnistunut tuplaamaan liikevaihtonsa joka vuosi. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 1,4 miljoonaa euroa. Kauppakirjan Maint-Timen puolesta allekirjoittivat toimitusjohtaja Mika Martikkala ja hallituksen puheenjohtaja Timo Mäntylä.

Samaan yritysryhmään kuuluva MM-Pinta Oy tarjoaa asiakkaille sähkökemiallista sivelypinnoitusta. Monipuolinen liikuteltava konekanta ja osaava henkilökunta mahdollistavat pinnoitukset sekä konepajalla Raahessa että asiakkaiden luona. IS-Technics on keskittynyt erityisesti energiateollisuuteen. Yhdistymisen myötä laajentuva toimintaympäristö mahdollistaa liikevaihdon kasvun ja takaa yritykselle pääsyn uuteen liiketoiminta-alueeseen.

”Yritysostolla parannamme lisäksi kykyämme palvella uusia ja vanhoja asiakkaitamme nopeammin ja paremmin. Mänttä on hyvin keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa, josta on asiakkaiden luokse lyhyt matka,” Martikkala kertoo.

IS-Technics jatkaa toistaiseksi vanhalla nimellä. Myös yrityksen kotipaikkana säilyy Mänttä. Yhtä lailla Maint-Timen päämaja pysyy Raahessa.

Yritysoston myötä IS-Technicsin perustaja ja tuttu keulahahmo Raimo Keskitalo jää eläkepäivien viettoon hyvillä mielin.  ”Minulle on tärkeää, että yritys jää hyviin käsiin”, sanoo Raimo.

IS-Technics palvelee asiakkaitaan monenlaisissa teollisuuden suunnittelu-, koneistus- ja kunnossapitotehtävissä. Yrityksen valttina ja ydinosaamisena on paikan päällä tapahtuva koneistus ja kunnossapito. Toimintakenttänä on koko maailma, esimerkiksi voimalaitokset, telakat ja paperitehtaat.

”Syntyneen yritysryhmän tulevaisuus näyttää valoisalta ja jalansijat ovat tukevasti useassa teollisuuden haarassa tasaamassa kausivaihteluja. Oston myötä pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme nopeasti ja kustannustehokkaasti keskittämällä.”

Mika Martikkala