Yrityskauppa: Maint-Time Oy osti osake-enemmistön IS-Technics Oy:stä

By | Uncategorized

Tiedote 3.5.2018

Raahelainen Maint-Time Oy on 3.5.2018 ostanut osake-enemmistön IS-Technics Oy:stä. Kaupan jälkeen yrityksen omistajina jatkavat Maint-Time Oy, Yrke Kiinteistöt Oy sekä IS-Technicsin toimitusjohtaja Jouni Nieminen.

Maint-Time Oy on raahelainen on-site-kunnossapitoalan yritys, joka on keskittynyt paikan päällä tehtäviin koneistuksiin, pinnoituksiin ja henkilöstövuokraukseen. Kolmen toimintavuoden aikana yritys on onnistunut tuplaamaan liikevaihtonsa joka vuosi. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 1,4 miljoonaa euroa. Kauppakirjan Maint-Timen puolesta allekirjoittivat toimitusjohtaja Mika Martikkala ja hallituksen puheenjohtaja Timo Mäntylä.

Samaan yritysryhmään kuuluva MM-Pinta Oy tarjoaa asiakkaille sähkökemiallista sivelypinnoitusta. Monipuolinen liikuteltava konekanta ja osaava henkilökunta mahdollistavat pinnoitukset sekä konepajalla Raahessa että asiakkaiden luona. IS-Technics on keskittynyt erityisesti energiateollisuuteen. Yhdistymisen myötä laajentuva toimintaympäristö mahdollistaa liikevaihdon kasvun ja takaa yritykselle pääsyn uuteen liiketoiminta-alueeseen.

”Yritysostolla parannamme lisäksi kykyämme palvella uusia ja vanhoja asiakkaitamme nopeammin ja paremmin. Mänttä on hyvin keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa, josta on asiakkaiden luokse lyhyt matka,” Martikkala kertoo.

IS-Technics jatkaa toistaiseksi vanhalla nimellä. Myös yrityksen kotipaikkana säilyy Mänttä. Yhtä lailla Maint-Timen päämaja pysyy Raahessa.

Yritysoston myötä IS-Technicsin perustaja ja tuttu keulahahmo Raimo Keskitalo jää eläkepäivien viettoon hyvillä mielin.  ”Minulle on tärkeää, että yritys jää hyviin käsiin”, sanoo Raimo.

IS-Technics palvelee asiakkaitaan monenlaisissa teollisuuden suunnittelu-, koneistus- ja kunnossapitotehtävissä. Yrityksen valttina ja ydinosaamisena on paikan päällä tapahtuva koneistus ja kunnossapito. Toimintakenttänä on koko maailma, esimerkiksi voimalaitokset, telakat ja paperitehtaat.

”Syntyneen yritysryhmän tulevaisuus näyttää valoisalta ja jalansijat ovat tukevasti useassa teollisuuden haarassa tasaamassa kausivaihteluja. Oston myötä pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme nopeasti ja kustannustehokkaasti keskittämällä.”

Mika Martikkala

Pyörivien rumpukuivainten huolto

By | Uutisia

Meesauunit, pyörivät rumpukuivaimet ovat prosessiteollisuuden yleisimpiä kuivaimia toiminnallisen joustavuutensa ja  tehokkuutensa ansiosta.

Pitääksemme rummut pyörimässä olemme kuluvan talven aikana päivittäneet hiontalaitteistoamme. Pystymme nyt palvelemaan niin pieniä kuin entistä isompia kohteita tehokkaasti.

Pystymme tarjoamaan kokonaispalvelun aksiaalitukirullien, kantokehien ja kantopyörien kunnostuksessa.

  • Korjaushitsaus.
  • Hionta.
  • Linjaus.

  

Tehokasta putkistojen viisteytyspalvelua.

By | Uutisia
Ammattitaidolla ja oikeilla laitteilla tehdyt viisteet optimoivat hitsien laadun.

Ammattitaidolla oikeilla laitteilla tehdyt viisteet optimoivat hitsien laadun.

Viisteiden tekoon tehokkuutta

Vähennä virheitä, hukkapaloja ja odotusaikaa. Palvelumme avulla viisteytystyö tulee tehdyksi tehokkaasti.

Käyttökriittisten rakenteiden hitsauksessa ei ole varaa tehdä mitään kahdesti. Kaikki on tehtävä kerralla ja oikein sekä laatuvaatimukset täyttäen. Tähän periaatteeseen tähtää IS-Technics Oy.n viisteytyspalvelu.  

Epäonnistumiset nopeatempoisessa  kunnossapidon ketjutetussa prosessissa lisäävät kerrannaisvaikutteisesti työvoimakuluja.
Teknisesti täydelliset viisteet auttavat optimoimaan hitsien tilavuuden. Ylikokoiset hitsit lisäävät lisäaineen kulutusta, rakenteen hitsausmuodonmuutoksia. Viisteet osaltaan pienennettävä yksittäisten hitsien hitsausaikoja jotta saataisiin mahdollisimman lyhyt kaariaika yksittäistä hitsiä kohti.

Energia 2016 Messut oli menestys.

By | Uutisia

IS-Technics osallistui Tampereen messu- ja urheiluhallissa pidettäville Energia 2016-messuille.

Tapahtumassa oli yli 370 näytteilleasettajaa 16 eri maasta. Messuilla vieraili noin 7000 kävijää.

Kiitos kävijöille, vanhoille sekä uusille asiakkaille.

 

Tervetuloa ENERGIA 2016 messuille

By | Uutisia

Energiantuotannon ja -teknologian päätapahtuma järjestetään lokakuussa 2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Esillä kattavasti eri energiamuodot sekä uusimmat ratkaisut ja teknologiat.

Tapaat meidät osastolla A901.

 

Lämmin kiitos juhlaamme osallistuneille!

By | Uutisia

Kiitos!

IS-Technics Oy vietti 10-vuotissyntymäpäivää ja avoimienovienpäivää 22.5.2015.
Juhlimme samalla myös toimitusjohtaja Raimo Keskitalon 60-vuotissyntymäpäivää.
Lämmin kiitos kaikille juhlapäivään osallistuneille!

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme aurinkoista kesää!

KUTSU 10- ja 60-vuotisjuhlaan

By | Uutisia

Tervetuloa IS-Technics Oy:n 10-vuotissyntymäpäiville

Perjantaina 22.5.2015 klo 12-16 toimistollemme (Louhimontie 12, Mänttä).

Vietämme samalla myös Raimon 60-vuotisjuhlia.

Luvassa vapaamuotoista yhdessäoloa, elävää musiikkia sekä pientä purtavaa.

Ilmoittautumiset sähköpostiin toimisto@is-technics.fi

TERVETULOA!

Mahdolliset huomionosoitukset toivomme osoitettavan Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys SYLVA ry:lle tilille
FI46 2044 1800 0717 81 / tunnus IS-Technics Oy